Tragedie inexplicabilă: Un bărbat de 34 de ani își pierde viața după ce a fost evacuat dintr-un restaurant, confundat cu un vagabond

2 Min Citire
moartea suspecta a unui barbat de 34 de ani a decedat dupa ce angajatii unui restaurant l au scos afara crezand ca este un om al strazii 68cd381b6bfae
Sursa foto: PROFILUX IMAGES

Tragedie inexplicabilă în Houston

Un bărbat de 34 de ani din Texas, Jessie Mobley Jr., și-a pierdut viața în parcarea unui complex comercial din Houston, după ce angajații restaurantului KFFO Afro Steakhouse l-au evacuat, crezând că este o persoană fără adăpost. Incidentul a avut loc pe 7 august, după ce Mobley adormise pe scaun în urma mesei.

Circumstanțele incidentului

Angajații restaurantului, considerând că Mobley este un vagabond, l-au scos afară și l-au lăsat sprijinit de lucrurile sale. Bărbatul a fost găsit a doua zi, în jurul orei 9, de o studentă de la o școală de cosmetică din apropiere. Paramedicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic, constatând decesul.

Reacția familiei

Familia lui Jessie Mobley Jr. a acuzat restaurantul de lipsa de reacție, afirmând că angajații nu au solicitat ajutor medical. Mătușa victimei, Charlene Fogg-Drake, a declarat: „De ce nu ați sunat la 911? Oamenii trebuie să fie trași la răspundere pentru asta”. Mama lui Mobley, Renee, a adăugat: „Dacă cineva i-ar fi oferit ajutor, poate lucrurile ar fi stat altfel. Nu ar trebui să presupui ce are cineva, mai ales când nu știi”.

Investigația autorităților

Poliția din Houston a deschis o anchetă și așteaptă rezultatele autopsiei pentru a determina cauza exactă a morții. Părinții lui Mobley, care au mai suferit pierderi semnificative în trecut, subliniază că această tragedie ridică întrebări serioase despre responsabilitatea angajaților restaurantului.

Publicitate
Ad Image

Poziția restaurantului

Reprezentanții restaurantului KFFO Afro Steakhouse au refuzat să facă declarații publice în legătură cu incidentul, conform informațiilor furnizate de posturile locale de știri.

Tragedia evidențiază problemele grave legate de responsabilitatea personalului din restaurante și necesitatea de a acționa cu compasiune și prudență în situații de urgență.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *